Example4

Informatie over Solex Experience 

Informatie over Solex Experience

Belangrijke informatie die handig is om vooraf aan een arrangement door te lezen!

 

Authentieke machientjes

De solexen zijn echte solexen uit grootmoeders tijd, authentieke machientjes van 40 tot 50 jaar oud die zorgen voor echte nostalgie!

Door liefde en vakmanschap worden deze snorbrommertjes in topconditie gehouden en wensen met respect behandeld te worden!

Locatie

Wij verzorgen solex tours door bijna het hele land. Wij brengen de solexen op bijna elke gewenste locatie en verzorgen daar de unieke ervaring van het solex rijden. Wij hebben mooie solextochten voor elke omgeving en locatie voor u beschikbaar.

Routes

Met de solex tour is een mooi stukje van Nederland te zien. De routes lopen langs weilanden, rivieren, door de vrije natuur over rustige landweggetjes met volop bezienswaardigheden en gezellige terrasjes onderweg! Zoals deze prachtige De schuur route!

Rijbewijs

Om een van onze solexen te mogen rijden moet iedereen in bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat en de nodige fietservaring hebben.

Service

Binnen de door ons aangegeven routes, kunnen jullie altijd gebruik maken van onze service. Dus mocht je met een lekke band komen te staan, schroom dan niet om te bellen en dan wordt er in afzienbare tijd een andere solex gebracht! Zo wordt het oponthoud tot het minimum beperkt en kunnen jullie snel weer verder met het genieten van de prachtige solex tocht!

Plezier!

Het solex rijden zorgt voor een en al plezier onderweg! Rustig tuffen jullie door de Brabantse omgeving, over de heide, de Veluwe of langs de kust er is voldoende tijd om rond te kijken, te buurten, te wijzen en af en toe enthousiast naar elkaar te roepen, puur genieten!

Wij wensen jullie heel veel plezier!

Haarsteeg